Pronájem bytů U Kamenového Jezera, Chomutov

Cena: 22 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: kauce (2x měsíční nájemné) + provize RK
Druh: byt 3+kk
Typ: pronájem
Okres: Chomutov
Lokalita: Chomutov
PENB: G
Aktualizace: 02.09.2024 08:05
Číslo zakázky: 6818900
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 84 m2
Počet pater: 2
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Nabízíme pronájem atraktivních bytů o velikosti 3+kk se zahradou nacházející se v Chomutově. Byty leží v klidné části dvoupatrového domu, a dělá z něj ideální místo jak pro život, tak pro relaxaci. Tento prostor je obzvláště vhodný pro jednotlivce nebo rodinu hledající pohodlí a kvalitní bydlení s dostatkem soukromí.

Jedná se o byty typu 3+kk, poskytující dostatečný prostor pro obývací pokoj spojený s kuchyní a dvě samostatné ložnice. Interiér bytu s možností vybavení vám umožní přizpůsobit si byt podle vašich představ.

I když byt nemá balkon, terasu, nebo sklep, jistě oceníte krásnou zahradu, která je přístupná pro všechny obyvatele domu a je ideálním místem pro odpočinek ve venkovním prostředí.

Celková cena za tyto byty je 20 000 Kč - 22 000 Kč bez energií. Energetická náročnost bytu je označena třídou G, což odpovídá zákonu č. 148/2007 Sb. Tento detail je důležité zvážit při rozhodování o pronájmu.

Pevně věříme, že tyto byty v Chomutově nabízí ideální kombinaci komfortu, funkčnosti a stylu. Pokud hledáte bydlení, které splní vaše představy o moderním a pohodlném životě, tyto byty by mohly být právě pro vás. Těšíme se na vaši návštěvu a rádi vám byty ukážeme, abyste se mohli sami přesvědčit o jejich kvalitách. Tyto byty pro vás budou k dispozici od 1.9.2024.

Chomutov je krásné místo k životu a tyto byty jsou skvělou příležitostí pro každého, kdo hledá nový domov v této obrázkové lokalitě.
Realitní makléř:

Tereza Bulantová
tel: 608 838 915

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 112 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop