Prodej chaty, Mezihoří

Cena: 3 200 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 13 782 Kč měsíčně
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej
Okres: Chomutov
Lokalita: Blatno
PENB: G
Aktualizace: 16.05.2024 15:43
Číslo zakázky: 02913
Stav: výborný
Zastavěná plocha: 53 m2
Výměra pozemku: 920 m2
Počet pater: 3
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Topení: ano
Lodžie: ano
Nabízím k prodeji útulnou chatu v malebné horské oblasti Mezihoří, obklopenou nádhernou přírodou a nacházející se v blízkosti sjezdovky.

Dům je obklopen velkorysým rovinatým pozemkem - zahradou o celkové velikosti 867 m2. S celkovou zastavěnou plochou 53 m2 a rozdělením do tří pater nabízí tato chata ideální únik do přírody s pohodlím domova.

Okolí nabízí nejen sjezdovky, ale také širokou škálu rekreačních a sportovních aktivit, včetně koupání, cyklistiky a návštěv nedalekých vodopádů. V docházkové vzdálenosti se nachází hotel s restaurací, kde si můžete vychutnat místní kulinářské lahůdky. Město Chomutov s veškerou občanskou vybaveností je vzdálené pouhých 10 km, a do Německa se dostanete za pouhých 30 minut jízdy. V sousedství chaty žijí trvale obyvatelé, což poskytuje pocit bezpečí a komunity.

Dispozičně se chata sestává z přízemí, kde naleznete předsíň, kuchyň s kamny na tuhá paliva, sprchový kout, kumbál a společenskou místnost s krbem, který zajistí útulné zimní večery s rodinou a přáteli.
V patře se nachází útulný obývací pokoj s kamny a lodžií, která nabízí úžasný výhled do okolí, jídelní stůl, pracovní roh, dále oddělené splachovací WC.
V podkroví jsou umístěny 2 ložnice a rozkládací gauč v předsíňce.
Chata nabízí místo na spaní až pro 9 osob.
Sociální zařízení: Oddělené WC, sprchový kout. Ohřev vody zajištuje elektrický bojler.
Voda je zabezpečena studánkou přímo do chaty, elektrické připojení, střešní krytina nová (5 let). Odpad je řešen jímkou.
U domu je vlastní parkovací místo až pro 4 auta.

Pro více informací mne neváhejte kontaktovat a budu se na Vás těšit na prohlídce.
Realitní makléř:

Kateřina Peksová
tel: 420608257019

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 68 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop